DR Extenda

DR Extenda

DR Extenda je specializirana priloga, namenjena tistim, ki želijo izboljšati ton telesa in intimnejše življenje bolj raznoliko. Sestava vsebuje veliko količino aktivnih sestavin, kar pozitivno vpliva na stanje telesa.
Indikacije in kontraindikacije
Indikacije vključujejo naslednje:
znaki erektilne disfunkcije;
hipolipidemija;
utrujenost;
izguba libida;
konstantna zaspanost;
fizična utrujenost;
stres;
spolna dejavnost izgubi zanimanje.
Primarna. kontraindikacija je alergija na katere koli sestavine zdravila. Za uporabo zdravila ne smejo uporabljati žensk, v katerih se nadaljuje obdobje nosečnosti ali hranjenje otroškega materinega mleka.

Struktura

Za dodatek aktivnih sestavin DR Extenda vključimo naslednje: izvleček listov iz zelišč Damiane. Deluje kot afrodisiaca in regenerator. Pospešuje obnovo zdravja. Zagotovljeno preprečevanje težav, povezanih z uriniranjem; izvleček BOCKSHORNKLEE. Odgovoren za povečanje intenzitete sproščanja testosterona. Preprečuje težave z močjo; izvleček POMEGRANATE. Izboljša kakovost sperme. Penetrira v prostato, pomaga povečati libido. Uporaba dodatka po predhodnem posvetovanju s specialistom za zdravljenje.

Navodila za uporabo

Za doseganje želenega rezultata je priporočljivo, da vzamete eno tableto 20-30 minut pred zajtrkom in eno tableto pred kosilom. Potrebno je piti veliko vode. Stranska vrednost S trofaznim učinkom se pojavi možnost odpravljanja težav z impotenco. Drog je enostaven za uporabo, skozi katerega je razširjena intenzivnost spolnega odnosa na splošno. Zagotovljen hiter in učinkovit dosežek erekcije, s čimer se poveča število in kakovost sperme na splošno. Odziv na stimulacijo poveča njegovo kakovost. To zagotavlja pravilno delovanje telesa. Krepitev imunskega sistema prispeva k normalizaciji blaginje in zmanjšanju proizvodnje znoja. Po spolnem odnosu se telo obnovi veliko hitreje.

Kako deluje?

V začetni fazi je telo aktivno omočeno, vnaprej pripravljeno za delovno fazo. Med pretokom dejanske faze širjenja krvnih žil v spodnjem telesu, ki izboljša pretok krvi iz posode neposredno v erektilna tkiva penisa. Kot rezultat, doseže intenzivno cirkulacijo v penisu, običajen potek erekcije. Tako se trajanje erekcije bistveno izboljša. V fazi stabilizacije, ki traja dva tedna, se stanje telesa začne stabilizirati. V tej fazi telo popolnoma obnovi normalno erekcijo. Učinek traja dlje časa.

Mnenja

%name DR Extenda

Dr Extenda

Naročite danes in prejmite zastonj poštnino in garancijo zadovoljstva

50% Samo danes!

Miglena Cech
About Miglena Cech 124 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*