LumiSkin pregled: Ali je resnično učinkovit?

LumiSkin pregled: Ali je resnično učinkovit?

LumiSkin Uvod

LumiSkin je lastna sestavina Sederme, enega največjih in najbolj priznanih kozmetičnih formulatorjev na svetu, ki je bil posebej zasnovan za zagotavljanje koristi za osvetljevanje kože in ki v prvi vrsti sestoji iz sestavine Diacetyl Boldine (DAB).

Kaj zahteva LumiSkin

lumiskin review LumiSkin pregled: Ali je resnično učinkovit?

V skladu z navedbami proizvajalca se lahko ta lastniška sestavina infundira v različne izdelke za nego kože, da bi zagotovili naslednje prednosti:

 • Regulirajte nadledvične funkcije in ravni kalcija, kar prav tako zmanjša pigmentacijo kože
 • Posredno preprečite proizvodnjo tirozinaze, prekurzorja, ki aktivira melanin, naravni pigment kože kože, osvetlitev vaših temnih lis in izboljša naravno sijajnost vašega polla
 • Pomaga pri preprečevanju poškodb fotografij, ki jih povzročijo UV in hiperpigmentne aktivnosti, ki jih povzročajo drugi dejavniki, ki lahko povzročijo zatemnitev kože
 • Ta lastniška sestavina se lahko doda različnim kategorijam izdelkov, kot so tiste, naštete spodaj, za izboljšanje njihovih zahtev in funkcij osvetlitve kože:
 • Porcelanski polti svoboden prašek
 • Dnevna krema s sončnimi filtri
 • Anti-temni krogi
 • Anti-aging Maska za osvetlitev kože

Podrobnosti proizvajalca LumiSkin

To zaščiteno sestavino za nego kože je pripravila in izdelala družba Sederma, isto podjetje za serijo Matrixyl, večpeptidnih kompleksov, ki so se v veliki meri uporabljali v proizvodih proti staranju širokega spektra kategorij. Podjetje Sederma je bilo ustanovljeno leta 1964 in pozneje leta 1997, ko je postalo podružnica skupine Croda International, namenjeno razvoju aktivnih sestavin in ustvarjanju inovativnih konceptov za kozmetiko, ki temelji na obvladovanju biotehnologije, fine kemije in rastlinskega izvlečenja ". Pariški R & D in proizvodno podjetje je vodilni razvijalec širokega nabora visoko zmogljivih sestavin, ki se navadno napolnijo v široko paleto izdelkov za nego las in nego kože.

Delo LumiSkin

Izdelek deluje tako, da posredno preprečuje nastajanje melanina z zaviranjem tirozinaznih poti in produkcije, hkrati pa uravnava delovanje nadledvičnih žlez in ravni kalcija.

LumiSkin Sestavine

Ključna sestavina, infused v LumiSkin, je Diacetyl Boldine (DAB). Osvetljuje temne lise in osveži celoten ton kože s posredno zaviranjem aktivnosti tirozinaze. To je predhodnik melanina, ki ob aktiviranju proizvede več kožnega pigmenta. DAB prav tako zmanjša količino kalcija in vpliva nad delovanjem nadledvične žleze za spodbujanje lažjega in svetlejšega tona kože.

LumiSkin Pros

 • LumiSkin je razvil eden od največjih in dobro cenjenih laboratorijev za sestavine kozmetike, Sederma.
 • Na podlagi neodvisne študije, izvedene v zvezi z močjo LumiSkin, je raziskovalec ugotovil, kako je DAB povzročil 25-odstotno izboljšanje temnih madežev po samo dveh mesecih nadaljnje uporabe te lastniške sestavine.

LumiSkin Konz

 • Sestavina bo morda morala opraviti nadaljnje samostojne študije učinkovitosti.
 • Proizvajalec ni na voljo podrobnih podatkov o LumiSkin, čeprav so na zahtevo na voljo podrobni dokumenti.

LumiSkin neželeni učinki

Na podlagi strokovnih priporočil se LumiSkin ne sme izvajati v naslednjih okoliščinah, da bi se izognili negativnim stranskim učinkom:

 • Uporabnik je pod 18, nosečnostjo ali dojenjem
 • Jemanje zdravil ali dodatkov, ki med drugim vključujejo citronsko kislino, kalcijev karbonat in aluminijev hidroksid
 • Uporabnik ima odprte rane

Navodila

LumiSkin je treba infuzirati v kozmetičnih izdelkih in izdelkih za osebno nego, ki so namenjeni za beljenje kože.

Končna sodba

LumiSkin temelji na intenzivnem raziskovalnem in razvojnem delu, vendar obstajajo tudi drugi dejavniki, ki bodo vplivali na njegovo učinkovitost, ko bodo dodani v izdelke za osvetljevanje kože. Na tej strani je najbolje, da to sestavino dobimo iz komercialnih izdelkov in ne v čisti obliki.

Miglena Cech
About Miglena Cech 124 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*