MaxLift

MaxLift

Krema MaxLift je edinstvena serumska krema, ki ima učinek dviganja. Ta izdelek se je pojavil na kozmetičnem trgu relativno nedavno, vendar so številne ženske že pridobili tega pomlajevalnega sredstva in ga testirale na svoje izkušnje. Ta izdelek temelji na kompleksu zdravilnih učinkovin, ki koži omogočajo gladko strukturo in idealen videz.

Struktura

Kolagen je sestavni del kožne mladosti. Kadar je ta snov pomanjkljiva, elastična vlakna v koži izgubijo svoje podporne lastnosti in povrhnjica postane mrzla. Pojav gube je tudi posledica pomanjkanja kolagena v koži. Ta snov, ki jo daje krema, pomaga obnoviti elastičnost povrhnjice in nasititi s potrebno količino tekočine. Kolagen je odgovoren tudi za regeneracijo tkiv. Urea je naravni vlažilec, ki je prisoten v naravnem vlažilnem faktorju povrhnjice. Sintetična različica sečnine, ki se uporablja v kozmetiki, pomaga nasičiti povrhnjico z vlago in obnoviti ravnotežje med vodo in lipidom. Urea pomaga tudi pri preprečevanju izhlapevanja tekočine iz celic in odlično vodi druge sestavine kozmetike v globoke plasti povrhnjice. Hialuronska kislina je sestavni del, ki ima močan vlažilni učinek. Celice nasičuje s potrebno količino vlage in jo veže v medceličnem prostoru. Ta ukrep vam omogoča, da preprečite izhlapevanje tekočine in odtekanje kože. Poleg tega je hijaluronska kislina odgovorna za regeneracijo tkiv, pomaga zdraviti poškodbe in napolniti gube. Ta komponenta mehča epidermo in ji daje enoten ton. Glina je sestavni del kreme Maxilift, ki ima zategovalni učinek in gladi gubice. Poleg tega ima glina antioksidantni učinek, ki nevtralizira učinek prostih radikalov v kožo.
Nanesite s prsti na problematična področja (gube, mala koža) in pustite, da absorbira serum. Preostanek sirotke, odstranjene z vlažno prtičem ali bombažno blazinico, uporabite ličila. Po 8-10 urah izpirajte serum z vodo

%name MaxLift

MaxLift

Naročite danes in prejmite zastonj poštnino in garancijo zadovoljstva

50% Samo danes!

Miglena Cech
About Miglena Cech 124 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*