Real Quit – Kako zapustiti cigarete za kajenje za pravi program?

Real QUITje izdelek, ki vam pomaga ukiniti vašo željo po kaditi cigarete, vam pomagati, da postanete bolj zdravo in zlomite svojo drago in nevarno navado.

Ta niz je na voljo v več količinah, kar zagotavlja, da lahko vi in vaši prijatelji povrnete celotno dobrote telesa.

Kaj je resnično zapustiti?

Ena od največjih navad, ki jih Američani še vedno sodelujejo, kljub nesrečnim neželenim učinkom, je kajenje cigaret. Ti zasvojenci so namenjeni vam, da vam pomagajo pri odvajanju stresa, vendar vas ogrožajo številne bolezni, povezane z pljuči.
Na vsakem paketu lahko enostavno vidite opozorilo, ki prikazuje točno to, kako so nevarne.
Kot vsaka odvisnost, je težko prenehati kaditi, ko ste zasvojeni. Obstajajo popravki, dlesni in druge metode, ki obljubljajo, da bodo pomagale, temveč ustvarjalciReal QUITsprejeti edinstven pristop.
RealQUIT magneti naj bi vam pomagali preprečiti zasvojenost s cigaretami in nikotinom ter vam pomagali pri bioaktivnih lastnostih, ki jih običajno ne najdete nikjer drugje.
Večina drugih načrtov povzroči, da pridobite težo ali se vrnete na navade, ki ste jih poskušali obupno preizkusiti, vendar RealQUIT preprosto pomaga prenehati imeti željo v celoti.
Medtem ko imajo drugi izdelki le 34% stopnjo uspešnosti, ta možnost pomaga več kot 90% svojih uporabnikov premagati kajenja.
Kajenje je nezdravo navado in ljudem ogroža samo, da ste okoli sebe. Tvoja oblika sprostitve ne bi smela ogrožati druge in ne sme ogroziti svojega življenja.
Medtem ko iščete drug način za pomiritev stresa, osvobodite si se iz omejitev odvisnosti od kajenja z RealQUIT.

Kako deluje RealQUIT?

Razlog, da je RealQUIT učinkovit, je zaradi nekaj različnih razlogov. To zdravilo združuje uporabo bioaktivnih magnetov z akupresuro.

Bioaktivni magneti ponujajo posebno zaščito na dirigentu, tako da so varni za občutljivo kožo. Magneti se potegnejo drug proti drugemu in dajejo nežen tlak na določeni točki na ušesih.
Akupresura je vrsta terapije, ki vključuje pritisk na različne točke v vašem telesu, da izzove določeno vrsto odziva.
Vaše uho je napolnjeno z različnimi točkami, upanje na komplet RealQUIT pa je, da izločite željo po dimu s pritiskom.

Uporaba RealQUIT-a

Vključene magnete boste morali postaviti na pravilen kraj, da boste preprečili sprožilce, ki povzročajo, da je treba imeti cigareto. Vzemite prvi Real QUIT magnet, ki ga nežno položite na vrh prsta.
Boste morali uporabiti manjši magnet na sprednjem delu ušesa, proti vrhu. Nato ga zadržite na ušesu, tako da postavite večji na hrbtni del.
Da bi dobili želene rezultate, bi morali te magnete pustiti na ušesu približno tri do štiri ure. Poskrbeti morate, da ta magnet ostane na ušesu, ko ste mirni, namesto da bi jih uporabljali v času stresa.
Magneti bodo ostali v uporabi približno en teden.
Namesto da zahtevate, da v tem času nehate kaditi, morate v naslednjih šestih dneh še naprej kaditi, medtem ko nosite magnete. Sedmi dan je čas za prenehanje.
Boste morali še naprej uporabljate magnete za nadaljnjih 20 do 25 dni, da popolnoma utrdite svoje lomljene navade.

Real Quit Pricing

Da bi se končno vzdržali kajenja s podjetjem RealQUIT, bodo vaši stroški v celoti odvisni od tega, koliko izdelka želite takoj vložiti. Za eno škatlo RealQUIT je maloprodajna vrednost 52,00 €, vendar boste ob nakupu prejeli popuste.
Izbirajte med:

  • Ena škatla za 42,00 € (popust 10 €)
  • Dve škatli za 64,00 € (popust 40 €)
  • Tri škatle za 99,00 € (popust 57,00 EUR)

Vsi nakupi so brezplačni, tako da dodajanje več škatel na nakup ne povzroči dodatnih stroškov.
Na žalost imajo vsi drugačen način reševanja odvisnosti od kajenja. Če ugotovite, da vam RealQUIT ne pomaga učinkovito prenehati kaditi, imate do 30 dni, da začnete povračilo za popolno povračilo.

Real Quit Contacts

S takšnim občutljivim produktom se želite prepričati, da poznate vse, kar morate vedeti o režimu RealQUIT. Če potrebujete odgovore na vaša vprašanja, se boste morali obrniti na ekipo za pomoč strankam.
Do njih lahko dosežete tako, da pošljete e-poštno sporočilo na [zaščiteno z e-pošto] Ekipa je na voljo za odgovor na vaše poizvedbe ves teden v vseh urah dneva.

Real Quit Zaključek

Real QUIT ni nekaj goljufije, ki vam obljublja, da vam pomaga prenehati kaditi, hkrati pa vas poslabšati. Končno lahko odpravite uporabo dlake, ki jih uporabljate, vendar vam tudi ne bo treba trpeti zaradi poskusa krepitve vaše volje z režimom hladne purane.
V redu je priznati, da potrebujete pomoč, in lahko resnično zdravilo QUIT reši.

Miglena Cech
About Miglena Cech 124 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*