Royal Gold Mask – Natural Mask za nego obraza za nego kože?

Royal Gold Mask Royal Gold Mask   Natural Mask za nego obraza za nego kože?

Razvit kot močan serum proti staranju,Royal Gold Maskzdružuje zlate nanodelce in naravne ekstrakte za pomlajevalni izdelek za nego kože. Prosimo, nadaljujte z branjem za več o tej sporni maski z zlatom.

Kaj je Royal Gold Mask?

Uporaba realnih zlatih ionov,Royal Gold Maskuporablja naravne sestavine za čiščenje kože in zmanjša opazne simptome staranja, kot so gube in drobne linije. Antioksidanti prevladujejo zaradi svoje sposobnosti, da zaščitijo celice pred oksidativnim stresom, druge sestavine pa izboljšajo elastičnost in zmanjšajo škodo na soncu.
Vendar koristi zlata niso nujno utemeljene. Nekateri dermatologi verjamejo, da bi lahko zmanjšali hiperpigmentacijo in nedosledno obarvanost kože, hkrati pa zmanjšali vnetje in delovali kot sredstvo proti staranju.
Nekatere študije kažejo, da dejansko pospešuje proces staranja.
Medtem ko se zdi, da zlati delci hitro vstopajo v celice kože, njihova funkcija ni popolnoma razumljena. Zdi se, da se po absorpciji lahko ti delci zataknejo znotraj celice, ki motijo normalne funkcije, kot so gibanje, proizvodnja kolagena in delitev celic.

Kako deluje ta zlata maska?

Po čiščenju kože enakomerno nanesite masko in jo pustite, da se posuši 25 minut. Nežno odstranite s krožnimi gibi.

Sestavine v Royal Gold Mask

Zlato:

Z spornimi dokazi potencialne koristi zlata v izdelkih za nego kože niso splošno dogovorjene.

Olivno olje:

Medtem ko se antioksidanti borijo proti oksidativnemu stresu za pomlajevanje celic in odstranijo toksine, fenoli, ki jih najdemo tudi v oljčnem olju, izboljšajo elastičnost kože in preprečujejo nastanek gub.

Ginseng Root:

Znana po svojih oživljajočih lastnostih, ginseng spodbuja regeneracijo celic in izboljša elastičnost za gladko, mladostno kožo. S pomocjo kože pri odstranjevanju okoljskih onesnaževalcev se zdi, da ginseng odlaša proces staranja in lahko nudi soncne sevanje.

Ekstrakt Ginkgo:

Kot naravno zaščito pred soncem ginkgo zmanjša škodo, ki jo povzroča izpostavljenost soncu, medtem ko zmanjšuje vnetje za bolj zdravo kožo. Pri mnogih kozmetičnih izdelkih je ta ekstrakt običajno uporabljen za zmanjšanje znakov staranja in očitno olajša ton kože.

Kalcij:

S povečanjem hitrosti, pri kateri se celice regenerirajo in odstranijo odmrle kožne celice, kalcij spodbuja mlajšo kožo. Prav tako lahko krepi celice kože za izboljšanje čvrstosti.

Royal Gold Mask Cena

Eno cev je na voljo za 58 dolarjev, preprosto izpolnite obrazec za elektronsko naročilo z imenom in telefonsko številko.

Ali naj uporabljate Royal Gold Mask?

Zaradi sporne narave o koristih zlatih nanodelcev lahko potrošniki zberejo več informacij o tem izdelku, kar je mogoče storiti

Miglena Cech
About Miglena Cech 124 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*